Перейти до змісту
Домент ipb-board.ru продається.

Duo Authentication (Legacy)

Рекомендовані відповіді

Опубліковано
  • Адміністратор

Duo Authentication (Legacy)

Duo Authentication дозволяє додати Duo як ще одну опцію багатофакторної аутентифікації (MFA). Duo – платний сервіс з обмеженим рівнем безкоштовного доступу (до 10 користувачів), що дозволяє централізовано керувати всіма авторизованими користувачами.

Інструкція з налаштування

• Завантажте XML-файл плагіна на Admin CP, щоб встановити його.
  • Зареєструйте обліковий запис Duo: https://signup.duo.com
  • На панелі інструментів Duo створіть нову програму "Web SDK". Дивіться скріншот вище (з 3 стрілками та цифрами), щоб побачити, як це зробити.
  • Запишіть ключ інтеграції, секретний ключ та ім'я хоста API. Крім того, переконайтеся, що встановлено прапорець «Дозволити користувачам видаляти пристрої, додавати нові пристрої та повторно активувати Duo Mobile». Якщо це не так, вам потрібно зареєструвати своїх користувачів самостійно, і вони не зможуть керувати своїм обліковим записом Duo (додавати / видаляти авторизовані пристрої) із спільноти Invision. Якщо ви реєструєтеся вручну, переконайтеся, що ім'я користувача в дуеті є його ідентифікатором учасника Invision Community. Дивіться скріншот вище (з двома червоними прямокутниками), де показано, де знайти ці налаштування.
  • Скопіюйте ключ інтеграції, секретний ключ та ім'я хоста API у налаштування Duo в області багатофакторної автентифікації ACP.
  • Переключіть Duo з «Вимкнено» на «Включено» - тепер ваші учасники можуть використовувати Duo!

• 1 рік через...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь