Опубліковано 5 серпня, 20168 р Адміністратор Питання як завантажити файли до файлового архіву до нас на форум. У нас є меню Файли Перейти до файлів З права трохи нижче є кнопка ( Додати файл ) Натисніть на кнопку ( Додати файл ) Вам вискочить меню куди додати файл, вибираємо розділ Приклад: я оберу розділ ( Web Скрипти ) Натисніть на розділ ( Web Скрипти ) та Продовжити Вас перекине в розділ, де потрібно завантажити файл скрипту Тиснемо вибрати файл Загрузить файл Все я вже завантажив файл Нижче у нас завантажуватиметься скріншот, для чого скріншот? - щоб користувачі бачив, як виглядати хоч сам скрипт. Усі я завантажив скріншот! Нижче у нас вже буде писати ( Назва файлу ) пишемо як даного скрипта назва Потім у нас буде описаний файл Туди додати описані що даний файл є. Нижче у нас буде ( Мова ) вібраємо мову скрипта eng або російську чи українську. Нижче буде ( Версія файлу ) додаємо вірію файлу якщо ви не знаєте версію файлу просто залиште поле пустим у поле може бути відразу стояти версія ( 1.0.0 ) прибираємо якщо ви не знаєте яка версія файлу І справа буде ( Додати файл ) тиснемо додати.
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь