Опубліковано 15 квітня, 20231 р Адміністратор Перегляд файла Duo Authentication Duo Authentication дозволяє додати Duo як ще один параметр багатофакторної автентифікації (MFA). Duo — це платна послуга з обмеженим безкоштовним рівнем (до 10 користувачів), що дозволяє централізовано керувати всіма авторизованими користувачами. Інструкції з налаштування Встановіть програму з Marketplace. Зареєструйте обліковий запис у Duo: https://signup.duo.com/ На інформаційній панелі Duo створіть нову програму "Web SDK". Перегляньте знімок екрана вище (з 3 цифрами), щоб побачити, як це зробити. Занотуйте ідентифікатор клієнта, секрет клієнта та ім’я хосту API. Крім того, переконайтеся, що встановлено прапорець «Дозволити користувачам видаляти пристрої, додавати нові пристрої та повторно активувати Duo Mobile». Якщо це не так, вам потрібно буде самостійно зареєструвати своїх користувачів, і вони не зможуть керувати своїм обліковим записом Duo (додавати/видаляти авторизовані пристрої) зі спільноти Invision. У разі реєстрації вручну переконайтеся, що ім’я користувача в Duo збігається з налаштуванням «Ідентифікатор Duo» в Invision Community. За замовчуванням це адреса електронної пошти учасника, але її можна змінити на його відображуване ім’я або внутрішній ідентифікаційний номер учасника. Перегляньте знімок екрана вище (з 2 червоними рамками), щоб побачити, де знайти ці налаштування. Скопіюйте ідентифікатор клієнта, секрет клієнта та ім’я хосту API в налаштування Duo в області багатофакторної автентифікації ACP . Є й інші параметри, які ви також можете налаштувати, наприклад, яким групам дозволено використовувати Duo і чи він «не вдається відкрити», якщо Duo не працює, а користувачі не мають налаштованих альтернативних факторів MFA. Перемкніть Duo з "Вимкнено" на "Увімкнено" – тепер ваші учасники можуть використовувати Duo! Щоб визначити, які типи сповіщень підтримуються (push, SMS, телефонний дзвінок, пароль), відредагуйте політику на інформаційній панелі Duo. Додав Ciko Додано 15.04.23 Категорія Програми
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь